ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Το μέτωπο της δυσωδίας άνοιξε πάλι στον Συνοικισμό...


Επώνυμες καταγγελίες από αγανακτισμένη ομάδα κατοίκων στρέφεται κατά του υπεύθυνου Αντιδημάρχου καθαριότητας δήμου Ορχομενού κ. Λ. Τριανταφύλλου.
«Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να καθίσουμε στα σπίτια μας να πιούμε έναν καφέ σαν άνθρωποι».
«Οι κάδοι παρόλο που είναι άδειοι είναι ακάθαρτοι και κνένα συνεργείο δεν τους κθαρίζει όταν τους αδειάζει».
«Είναι δυνατόν μια οδός(Ρήγα Φεραίου) να έχει μόνο τέσσερις κάδους κι αυτούς στημένους στο μοναδικό σημείο πρασίνου της περιοχής».
«Πρέπει να πεθάνουμε από την βρώμα για να αλλάξει η κατάσταση».

Είναι μερικές από τις φράσεις που ακούσαμε από κατοίκους που δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν και σε νέα καταγγελία, αυτή την φορά όμως προς το υγειονομικό αν δεν επέμβει προσωπικά ο ΄διος ο Αντιδήμαρχος.

Δυστυχώς επανερχόμαστε σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής για την περιοχή του συνοικισμού αγίων Θεοδώρων. Την προηγούμενη φορά μετά το άρθρο
ΜΑΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...ΔΗΜΑΡΧΕ... η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής ήταν άμεση και λύθηκε το πρόβλημα, έστω και πρόσκαιρα.
Δέκα μήνες μετά η κατάσταση είναι χειρότερη και δυστυχώς με τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε την δυσωδία που επικρατεί στην περιοχή ειδικά τις απογευματινές ώρες.

Υ.Γ.1. η orchomenos-news καλεί τον κ. Τριανταφύλλου να στείλει άμεσα συνεργείο για να καθαριστούν οι κάδοι κι αν χρειαστεί να αλλαχθούν από καινούργιους. Ελπίζουμε να λυθεί άμεσα το θέμα και να μην γίνουμε ρεζίλι και στην Υγειονομική Υπηρεσία της Νομαρχίας.
Υ.Γ.2.Έχει παρατηρήσει κανένας ότι το όχημα της καθαριότητας βρωμίζει τα πάντα στο πέρασμα του,αφού στάζει από παντού λείμματα αφήνοντας στάμπες στον δρόμο;
πόσο συχνά καθαρίζεται και τι απέγιναν τα μηχανήματα(πλυστικό και βούρτσα) που καθάριζαν τους δρόμους παλίοτερα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου