ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Η dream team της Juventus είναι Βοιωτική. . .

απο το Voiotia Spy. . .


Η dream team της Juventus είναι Βοιωτική. . .


Το πάθος για το ποδόσφαιρο, η λατρεία για την ομάδα και η δίψα για τρόπαια ήταν οι τρεις λόγοι που η Juventus απέκτησε Ελληνικό χρώμα.
Επτάμισι χρόνια πριν αυτά ήταν αρκετά για να ανοίξει η ακαδημία από μαθητές και να δεχθεί πλήθος παιδιών με όρεξη για ποδόσφαιρο ακόμα και αν δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα.
Το 2007 όταν πρωτοάνοιξε είχε το όνομα "Ακαδημία ποδοσφαίρουΚΑΒΡΟΥΖΟΣ" ως ένδειξη σεβασμού στον μεγάλο πρώην και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακου, Παναγιώτη Καβρούζο.
Υπεύθυνος λειτουργίας, ακαδημιών και προπονητης ήταν ο Γκαλαμέλος Λουκάς με βοηθούς τον Παλουκη Μακη και Κουτσοδήμο Φανη.


Το 2009 έχοντας το ήδη προγραμματισμένο από την ημέρα ίδρυσης η ακαδημία μετονομάστηκε σε Sports Club Juventus Orchomenos με έδρα το δημοτικό γήπεδο Ορχομενού από το 2007-2013, παίρνοντας έτσι πιο συλλογικό ρόλο.
Πρόεδροι ανέλαβαν αμέσως 3 άνθρωποι οι οποίοι θέλησαν να αναβαθμίσουν το Βοιωτικο ποδόσφαιρο και ο λόγος για τον Γκαλαμέλο Αθανάσιο, Παλουκη Σταυρο και Κουτσοδήμο Γεώργιο και με το Δ.Σ να αποτελείτε από τους Παναγιώτη Καβρούζο, Σπύρο Καβρούζο, Ειρήνη Καβρούζο, Αθανασία Μπήνιου, Γεώργιος Καβρούζος(επίτιμο μέλος) Βλαχόπουλος Θωμάς , Φιλίτσα Γκαλαμέλου, Λίτσα Αραβωσιτά και Μπάτσιου Αικατερίνη θέλοντας όλοι να βοηθήσουν να γίνει μια προσπάθεια ώστε να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο στον τόπο μας.

Πολλές φορές όμως οι καλές πράξεις είχαν και αντιδράσεις από κάποιους κακοπροαίρετους οι οποίοι δεν είχαν την δύναμη να σταματήσουν την αξιοθαύμαστη αυτή προσπαθεια.

Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι πως σε αυτά τα 7 χρόνια λειτουργίας της ομάδας,  εχει παίξει σε 378παιχνίδια και εχει μόνο 3 ήττες και 2 ισοπαλίες ενω το μεγάλο αστρονομικο νούμερο που περισσεύει αντιστιχει στις 373 νίκες με τον πολυέμπειρο τερματοφύλακα Γκαλαμέλο Λουκά κάτω από τα δοκάρια σε όλες τις αναμετρήσεις σπάζοντας ρεκόρ έχοντας δεχθεί μόνο 40 γκολ τα 7 αυτά χρόνια(σ.σ. σε κανονικές εστίες).

Στο Ιστορικό κομμάτι η Juventus Orchomenos έχει συμμετάσχει σε 10 τουρνουά πρωταθλήματα 7x7 και 9x9 και έχει ισάξιες κατακτήσεις τροπαίων ανεβάζοντας τον πήχη δυσκολίας αλλά και αυξάνοντας την δίψα τους για περισσότερα τρόπαια και επιτυχίες.
Φέτος η Juventus Orchomenos αλλάζει σπίτι και κανει πιο φιλικό το ποδοσφαιρικό της περιβάλλον και μετακομίζει στο συγκρότημα γηπέδων στις πηγές των Χαρίτων στην πρώην καφετέρια Μινυες η οποία άλλαξε χέρια κ σύμφωνα με τον διαγωνισμό που εγινε πήγε σε χέρια συνεργάτη της ομάδος.
Οι επιθυμίες και οι στόχοι της ομάδος επιτυγχάνονται και μια τέτοια πορεία ήταν δύσκολο να περάσει απαρατήρητη από την κεντρική ακαδημία της Juventus στην Αθήνα (την οποία η Sports Club Juventus Orchomenos την περνάει μισό χρόνο περίπου) με τις πληροφορίες να μας παρουσιάζουν μελλοντική συνεργασία ανάμεσα στις δύο ακαδημίες δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην S.c Juventus Orchomenos να ανοίξει τα φτερά της και οι επιτυχίες της να γίνουν πανελλαδικά.

Η Ορχομένια ακαδημία θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσω του Voiotia Spy τους πρώην ποδοσφαιριστές που είχε και ο λόγος για τους :
Σπανό Γεώργιο, Σκαγιάκο Δημήτρη, Μίχο Σπύρο, Δεδούση Νίκο, Κουμούτση Λουκά, Ρουμάνη Ανέστη, Βλάντι Πρεσακαρίου,Θοδωρής Νασέλας, Γκόγκος Βασίλης, Σταμέλος, Καλυβάκης Παρασκευάς, Μπόκος Γεώργιος, Στρούς Νίκος και πολλοί άλλοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές.

Τώρα η ομάδα έχοντας αλλάξει το ροστερ της έχει τους εξής ποδ/στες :
Γκαλαμέλος Λουκάς ο οποιος είναι και ο προπονητής της ομάδος, Παλουκης Ευθύμιος(βοηθός προ/τη), Κουτσοδήμος Φάνης(ειδικός προπονητης ποδ/στων),  Κουτσοδήμος Δημήτριος,Παπαλάμπρου Θανάσης, Καρρής Γεώργιος, Μπίνες Γεώργιος, Καραγιάννης Χρήστος, Γκαλαμέλος Μάριος, Δημητρίου Λουκάς, Δημητρίου Αθανάσιος, Καβρούζος Παναγιώτης, Νταμπρατζής Θεόδωρος δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον κόσμο να αθληθει !

Να ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει καμια οικονομική επιβάρυνση κατά την εγγραφή παρά μόνο η συνδρομή 7 ευρώ τον μήνα ανά παιδί και αν είναι αδέρφια πληρώνουν 10,50 ευρώ βγάζοντας έτσι μόνο τα έξοδα για τις εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδος.

Σαν blogspot συγχαίρουμε την κινηση αυτή και τους ευχομαστε ότι καλύτερο!

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Sports club Juventus Orchomenos. . . 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου